Onze klanten

Wij werken op zeer regelmatige basis voor grote opdrachtgevers zoals woningcorporaties, VvE’s, en gebouwenbeheerders. Ons schoonmaakgebied omvat de hele regio Haaglanden. Voornamelijk zijn wij werkzaam in Den Haag, Rotterdam, Delft, Wassenaar, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer en Rijswijk.

Werkwijze

Op basis van uw wensen en eisen stellen wij voor u een werkprogramma op maat op. Hiermee zijn de wederzijdse verwachtingen helder en kan de kwaliteit worden gecontroleerd en gewaarborgd.

Onze verantwoordelijke medewerkers zijn altijd herkenbaar aan de verzorgde bedrijfskleding.  Wekelijks worden zij door controleurs gecontroleerd op het naar behoren uitvoeren van hun taken.  Wanneer er wordt schoongemaakt tijdens kantooruren kunt u van ons verwachten dat wij ons naar uw wensen aanpassen. Wij voeren onze werkzaamheden zo veel mogelijk geruisloos uit. Het is onze medewerkers verboden een mobiele telefoon te dragen.

Gekwalificeerde medewerkers

Onze medewerkers worden allemaal opgeleid voor de schoonmaak. Zij bezitten diverse certificaten die benodigd zijn om specialistische werkzaamheden uit te voeren.  Op deze wijze kunnen wij, in combinatie met controles, onze kwaliteit hoog houden.

Service Center: altijd bereikbaar voor spoedeisende hulp

Ook buiten kantoortijden blijven wij bereikbaar voor spoedeisende hulp. Onze Service Center is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. De medewerkers van onze calamiteitenafdeling kunnen hierdoor heel snel reageren en u direct te hulp schieten wanneer u een spoedeisend probleem heeft.

VCA- en BHV-certificering

Bijna alle medewerkers van Proper dienstverlening zijn VCA-gecertificeerd. Het leidinggevende personeel is in het bezit van het BHV-diploma.

Aangesloten bij brancheorganisatie

Proper Dienstverlening is aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB): een kwaliteitskeurmerk binnen de schoonmaakbranche. Wij houden ons aan de gedragscode van de ondernemersorganisatie. Ook leven wij de CAO nauwgezet na. Voor eventuele schade die is ontstaan tijdens uitgevoerde werkzaamheden zijn de OSB-leden verplicht verzekerd. Voor u als opdrachtgever dus een garantie!