Lichtservice

Onze lichtservice neemt u de zorg voor het vervangen van lampen uit handen. Binnen 24 uur na reparatieverzoek hebben wij de lichtbron(nen) hersteld. Dit reparatiesysteem ontwikkelde Proper Dienstverlening in samenwerking met diverse gebouwenbeheerders en een lichtleverancier.

Alle lampen vervangen

Binnen onze lichtservice kunt u ook kiezen voor een groepsvervanging waarbij in één keer alle lampen worden vervangen. Deze dienst wordt vaak in kantoorgebouwen en grote wooneenheden uitgevoerd. Zo leverden wij deze dienst eerder voor onder andere een elektrotechnisch installatiebureau waarbij wij alle lampen van de Koninklijke Bibliotheek vervingen. In totaal ging het hier om 17.000 lampen die geruisloos en zonder overlast voor de bibliotheekbezoekers en -medewerkers werden vervangen.

Voordelig door gunstig uurtarief en prijsafspraken

Door de grote hoeveelheden lampen die wij per jaar vervangen, hebben wij zeer gunstige prijsafspraken kunnen maken met lichtleveranciers en -fabrikanten. Deze lage prijzen voor de lamp zelf, in combinatie met ons lage uurtarief maken dat onze lichtservice vrijwel altijd voordeliger is dan wanneer u een elektrotechnisch bedrijf inschakelt.

Wij denken ook aan het milieu

Met afvalverwerker AVR zijn overeenkomsten afgesloten voor het afvoeren van de lampen onder een afvalstroomnummer. Goed voor u, ons en het milieu.