Brandschade

Een brand in uw woning of kantoor is een zeer vervelende gebeurtenis. De schade kan zich beperken tot roet, maar gevolgen van een brand kunnen ook groter zijn. U heeft dan wel iets anders aan uw hoofd dan het coördineren van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden.

Ervaren in het verhelpen van brandschade

Proper Dienstverlening neemt u de zorg uit handen. Al jaren zijn wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen en gebouwenbeheerders een betrouwbare partner voor het verhelpen van brandschade. Het reinigen van een woning na een brand is een specialisme binnen de schoonmaakbranche. Wij weten precies wat branden veroorzaken en hoe de schade moet worden hersteld.

Onzichtbare schade en geurbestrijding

Met name de schade van rook en roet wordt op plaatsen teruggevonden waar men het niet verwacht. Met reinigingsmiddelen die specifiek gemaakt zijn voor dit soort reiniging verwijderen wij niet alleen deze vervuiling, maar ook de sterke geur die na een brand achterblijft. De woning wordt in de oude staat hersteld.

Aanvullende diensten bij brandschade

Na grotere branden verzorgen wij ook de verwijdering van de inboedel. Hiernaast kunnen wij het sloopwerk van de verbrande delen voor u uitvoeren. Wanneer delen van de opstal gereinigd zijn maar nog steeds brandschade vertonen, isoleren wij de aangetaste delen met een isolerende verf op waterbasis. De brandschade is dan niet meer zichtbaar.

Waterschade

Woningen, kelders en andere ruimten kunnen door lekkages of grondwater opeens vol met water komen te staan. Om de waterschade aan inboedel en gebouw zo veel mogelijk te beperken, is snel handelen bij wateroverlast gewenst.

Waterzuigers, pompen en drogers

Met waterzuigers en pompen kunnen wij snel en doeltreffend het water verwijderen. Veel van het aanwezige water dat in de vloeren, muren en tapijten is getrokken kan met onze drogers worden verwijderd. Hierdoor wordt de ruimte snel weer naar de oude situatie gebracht.

Schimmels en onaangename geurtjes

Door de grote hoeveelheid vocht in de ruimten kunnen schimmels en een onaangename geur achterblijven. Schimmels zijn slecht voor de gezondheid en kunnen leiden tot diverse medische klachten. Wij passen speciale chemicaliën en machines toe die schimmels bestrijden. Daarnaast ontstaat in dit soort gevallen vaak een muffe geur. Ook geurbestrijding is een dienst van Proper Dienstverlening. Lees meer over geurbestrijding.

Wij helpen u graag snel uit de brand en op het droge

Meteen hulp nodig? Neem direct contact met ons op. Ook als u geïnteresseerd bent in een persoonlijk gesprek over deze opruim- en schoonmaakdiensten nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.